01-portland_178 02-banner-new2-world 03-edafia

Δείτε

  1. Κηρύγματα Πάτρας
  2. Spots
  3. Web tv
  4. Προτεινόμενα

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πατώντας πάνω αριστερά στο διπλανό παράθυρο (στους αριθμούς δίπλα στον τίτλο) ανοίγει η λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο και επιλέγετε ποιό θέλετε να δείτε.


 


 

Το εδάφιο της ημέρας

ΕΓΩ ΔΕ ΕΙΠΑ ΕΝ ΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΜΟΥ: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΝ ΑΠ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΣΟΥ. ΠΛΗΝ ΣΥ ΗΚΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΔΕΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΟΤΕ ΕΒΟΗΣΑ ΠΡΟΣ ΣΕ.

Ψαλμός λα΄ 22

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

   

Ο χρόνος τρέχει με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που υπάρχει στο κόσμο. Είναι ασταμάτητος και εκεί που μιλάς για το δευτερόλεπτο συσσωρεύονται συνεχώς άλλα δευτερόλεπτα και γίνονται ώρες, ημέρες, μήνες, χρόνια. Πανικόβλητοι οι άνθρωποι βλέπουν να έρχεται η φθορά, το γήρας και ο θάνατος. Στην απόγνωσή τους επάνω εύχονται συνέχεια, "χρόνια πολλά" και μεταχειρίζονται κάθε μέσον που φέρνει γούρι και είναι πιθανόν να καθυστερήσει το χρόνο, κρεμμύδες, ρόδια, πέταλα και ότι άλλο απίθανο μπορεί να φαντασθεί κανείς, γίνεται φορέας καλών ελπίδων και αισιοδοξίας.

Η αλήθεια είναι μια, χρειάζεται ένα πρόσωπο για να αναλάβει τη ζωή μας, να την παρακολουθεί, να την κατευθύνει και να την φθάσει στον ποθούμενο σκοπό. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό, τον αναστημένο και ζωντανό Χριστό. Τον Χριστό ο οποίος ακούει, βλέπει, απαντάει και επεμβαίνει δυναμικά στη ζωή μας.
Όχι άψυχα αντικείμενα, όχι μια εικόνα του Χριστού, έργο χειρών ανθρώπων που διαφημίζεται σαν θαυματουργή. Αυτό είναι άψυχο υλικό και δεν έχει καμία δύναμη. Υπάρχει ο αληθινός και ζωντανός Χριστός, αναστημένος και αληθινά θαυματουργός που μπορεί να τον ζητήσει και να τον βρει κάθε άνθρωπος. Ο ίδιος ο Χριστός μας προκαλεί όλους και μας φωνάζει: «Αιτείτε και θέλει σας δοθή, ζητείτε και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή διότι πας ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και εις τον κρούοντα θέλει ανοιχθεί» Ματθαίος ζ:7
Εμείς σαν ζωντανοί άνθρωποι μπορούμε να αναζητήσουμε και να βρούμε τον ζωντανό και αληθινό Χριστό και να εξακριβώσουμε με τον πιο θετικό τρόπο ότι ο Χριστός που γεννήθηκε αλλά και που πέθανε για μας, τώρα ζει και είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε έναν που θα τον αναζητήσει.
Αρχίζοντας το καινούριο έτος θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία της ζωής μας, αν το αρχίσουμε με τον Ιησού Χριστό. Αν γονατίσουμε σε κάποιο "ταμείο" και κλείσουμε την θύρα και μιλήσουμε στον Ιησού Χριστό και του πούμε: "Που είσαι Χριστέ μου; Ζεις; Είσαι αληθινός; Μπορείς να με σώσεις κι εμένα; Μπορείς να δόσεις λύσεις στα προβλήματά μου; Μπορείς να θεραπεύσεις την ασθένειά μου; Μπορείς να αναλάβεις τη ζωή μου;" Έτσι διαπιστώσαμε όλοι ότι ο Ιησούς Χριστός είναι αναστημένος και ζωντανός και όχι μια αφηρημένη προσωπικότητα ή μία "θαυματουργή" εικόνα ξύλινη, ή αργυρένια ή χρυσαφένια. Πιστεύουμε σ' έναν αληθινό Θεό που μας ακούει, μας απαντάει και σπεύδει σε βοήθεια μας όποτε τον επικαλεσθούμε. Ο Λόγος Του λέει: «Και πας όστις αν επικαλεσθή το όνομά του Κυρίου θέλει σωθή» Πράξεις β:21
Όταν αρχίζουμε το νέο έτος μ' ένα τέτοιο αληθινό και ζωντανό Θεό πως μπορούμε να μη πάμε συνεχώς καλύτερα! Όταν μέσα στο σπίτι μας αντί για γούρικα αντικείμενα και άψυχα είδωλα, έχουμε δεχθεί τον ζωντανό Ιησού Χριστό είναι αυτονόητο ότι όλα θα πάνε καλά και κάθε μέρα θα πηγαίνουν καλύτερα.
Θέλουμε η νέα χρονιά να είναι η καλή χρονιά που ευχόμαστε όλοι.
Η καλή χρονιά αρχίζει με τον Ιησού Χριστό.
Ξεκίνα από σήμερα. Πάρε την Καινή Διαθήκη, το Ευαγγέλιο του Χριστού και άρχισε να το διαβάζεις. Όταν έχεις ευκαιρία «είσελθε εις το ταμείο σου και κλείσας την θύρα σου προσευχήθητι εις τον πατέρα σου τον εν τω κρυπτώ και ο πατήρ σου ο βλέπων εν τω κρυπτώ θέλει σοι ανταποδώσει εν τω φανερώ» Ματθαίος ς:6

Εφημερίδα "Χριστιανισμός" 01/2015

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό