01-portland_178 02-banner-new2-world 03-edafia

Δείτε

  1. Κηρύγματα Πάτρας
  2. Spots
  3. Web tv
  4. Προτεινόμενα

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πατώντας πάνω αριστερά στο διπλανό παράθυρο (στους αριθμούς δίπλα στον τίτλο) ανοίγει η λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο και επιλέγετε ποιό θέλετε να δείτε.


 


 

Το εδάφιο της ημέρας

ΓΙΝΩΣΚΟΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΘΛΙΨΙΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΝ, Η ΔΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΟΚΙΜΗΝ, Η ΔΕ ΔΟΚΙΜΗ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΔΕ ΕΛΠΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΕΧΥΜΕΝΗ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ.

Προς Ρωμαίους ε΄ 3-5

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

   

 

Οτιδήποτε κακό και αν συμβεί επάνω στον πλανήτη μας, όλοι διερωτώνται: «Γιατί; Ποιος φταίει; Γιατί αρρώστησε το παιδί μου; Γιατί πάθαμε αυτό το ατύχημα; Γιατί έγινε σεισμός και σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι; Γιατί γίνονται πόλεμοι;» 
Τα κακά στον κόσμο μας συνεχίζονται και συνεχώς επαυξάνονται και κανείς δε βρίσκει τον αίτιο που τα δημιουργεί.

Ο πιο εύκολος κατηγορούμενος για το φτωχό μυαλό του ανθρώπου, είναι ο Θεός.Μάλιστα πολλοί χρησιμοποιούν την ενοχή του Θεού για να αποδείξουν ότι ή δεν υπάρχει καθόλου, ή υπάρχει και είναι κακός ή όλα είναι ζήτημα τύχης, οπότε δε φταίει κανείς αλλά μόνο η τύχη μας.
Ο Λόγος τους Θεού όμως, μετά από συστηματική έρευνα που έγινε, βλέπουμε ότι δεν παραδέχεται ότι ο Θεός προκαλεί κακό στον κόσμο και στον άνθρωπο τον οποίο έπλασε και τον τοποθέτησε στο αξιοθαύμαστο αυτό πλανήτη που λέγεται γη και του εξασφάλισε όλα τα απαραίτητα καλά για να ζει άνετα και με όλες τις πιο όμορφες απολαύσεις.
Αντιθέτως δηλώνει: «Μηδείς πειραζόμενος ας λέγη ότι από του Θεού πειράζομαι, διότι ο Θεός είναι απείραστος κακών και Αυτός ουδένα πειράζει». Ιάκωβος α:13
Μάλιστα ο Λόγος του Θεού μας βεβαιώνει ότι όλα τα καλά προέρχονται από το Θεό: «Πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον, είναι άνωθεν, καταβαίνον από του Πατρός των φώτων εις τον οποίον δεν υπάρχει αλλοίωσις ή σκιά μεταβολής». Ιάκωβος α:17
Όλα τα καλά μας έχει εξασφαλίσει ο Θεός και Πατέρας μας επάνω στη γη και ακόμη έστειλε τον Υιό Του και Λόγο Του, για να μας διδάξει και να μας αποκαλύψει ότι εμείς δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε με τις επιστήμες μας και τις μελέτες μας.
Ο Ιησούς Χριστός, αποσταλμένος από τον ουρανό, μας αποκάλυψε με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει μόνο ο πρώτος ουρανός, αλλά υπάρχει και ο τρίτος ουρανός, στον οποίο είναι ο θρόνος του δημιουργού του σύμπαντος.
Ο Ιησούς Χριστός κάλεσε τους ανθρώπους να πιστέψουν στο Λόγο της ζωής που έφερε από τον ουρανό για να ζήσουν οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, το Ευαγγέλιό Του και να συμφιλιωθούν με τον Πλάστη και Δημιουργό τους, Τον Οποίον αποστράφηκαν.
Ο Ίδιος ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε για να υποστεί την τιμωρία των μετανοούντων αμαρτωλών και να δώσει άφεση αμαρτιών σε κάθε πιστεύοντα.
Ποιος προκαλεί όλα τα κακά λοιπόν επάνω στον ταλαίπωρο πλανήτη μας;
Ο πρώτος ένοχος είναι ο άνθρωπος ο οποίος νόμισε και νομίζει ακόμη ότι πρέπει να κάνει ό,τι του κατεβαίνει και να μη λαβαίνει υπ’ όψη του καθόλου το Λόγο του Θεού. Το Λόγο του Θεού τον καταφρονεί και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν τα λέει καλά.
Έτσι έκαναν και οι Ισραηλίτες όταν αποφάσισαν να φύγουν από το Θεό, λέγοντας: «Αλλ’ ο οίκος Ισραήλ λέγει, Η οδός του Κυρίου δεν είναι ευθεία». Και ο Θεός τους απαντά: «Η οδός μου δεν είναι ευθεία, ουχί αι οδοί υμών διεστραμμέναι;» Ιεζεκιήλ ιθ:29
Το λέει και η παροιμία: «Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε». Ο γιαλός δε στραβώνει ποτέ, εμείς δεν αρμενίζουμε ίσια.
Πετάξαμε τη ζωή του Χριστού, όπως είναι γραμμένη στη Διαθήκη που μας άφησε ο Σωτήρας μας και κάναμε δικούς μας κανόνες, δικά μας καταστατικά, δικά μας ήθη και έθιμα. Επιτρέπονται οι πόλεμοι, οι εκτρώσεις, τα διαζύγια, η πορνεία, η μοιχεία, η αδικία και όλα τα κακά.
«Ο κόσμος εξελίσσεται», λένε. Εξελίσσεται από το κακό στο χειρότερο. Πίσω από τον άνθρωπο όμως βρίσκεται ο διάβολος, ο οποίος συνεχώς προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει Θεός και ο Λόγος του Θεού δεν είναι αλήθεια.
«Σώθητε από της διεστραμμένης ταύτης γενεάς». Πράξεις β:40

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό