01-portland_178 02-banner-new2-world 03-edafia

Δείτε

  1. Κηρύγματα Πάτρας
  2. Spots
  3. Web tv
  4. Προτεινόμενα

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πατώντας πάνω αριστερά στο διπλανό παράθυρο (στους αριθμούς δίπλα στον τίτλο) ανοίγει η λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο και επιλέγετε ποιό θέλετε να δείτε.


 


 

Το εδάφιο της ημέρας

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΡΕΤΟΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΙΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ

Παροιμίες λα 10

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

   

 

Έχει επικρατήσει σε όλη τη γη η εκβιαστική άποψη να ανήκουν οι άνθρωποι υποχρεωτικώς, στο θρήσκευμα που επικρατεί στη χώρα που γεννήθηκαν.
Αν γεννήθηκαν σε Καθολικό κράτος πρέπει να είναι Καθολικοί, αν γεννήθηκαν σε Ορθόδοξο πρέπει να είναι Ορθόδοξος, αν είναι σε Προτεσταντικό να είναι Προτεστάντες, αν γεννήθηκαν σε Μουσουλμανικό, Ινδουιστικό, Βουδιστικό, να ανήκουν στο αντίστοιχο θρήσκευμα.

Κανείς δε ρωτάει κανένα αν θέλει να γίνει, πρώτα πρώτα Χριστιανός και στη συνέχεια Καθολικός, Ορθόδοξος, Διαμαρτυρόμενος ή άλλου δόγματος.
Τον βαπτίζουν άρον-άρον, βάζουν και μια νονά ή ένα νονό να ομολογήσει ότι πιστεύει στο Χριστό και αποδέχεται τις διδασκαλίες της εκκλησίας και έτοιμος ο "Χριστιανός".Το μωρό βεβαίως δεν ξέρει τίποτα, ούτε και ενδιαφέρεται να μάθει διότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και στη συνέχεια ό,τι ακούει και βλέπει, το αποδέχεται σαν δεδομένο και καλώς καμωμένο.
Όταν μεγαλώσει όμως πετάει πίσω του κάθε ιδέα του Χριστιανισμού και παίρνει το δρόμο της αμαρτίας και της ανομίας και στη συνέχεια της απιστίας και του αθεϊσμού.
Όταν έχει σχέση με τη θρησκεία του, το ειρωνεύεται και το κοροϊδεύει.
Μαθαίνει από μικρός διάφορες δεισιδαιμονίες και προλήψεις που έμαθε από τα ήθη και έθιμα και γρήγορα τα πετάει σαν απαράδεκτα. 
Ακολουθεί ένα συρμό που η ίδια η θρησκεία του διδάσκει να μην ακολουθεί.
Αναζητάει την τύχη του στους μάγους, στους αστρολόγους, στους μάντεις. Μάταια η εκκλησία του λέει ότι αυτοί που κάνουν αυτά είναι αγύρτες και απατεώνες. Οι "Χριστιανοί" τρέχουν να μάθουν το μέλλον τους. Σήμερα πιο πολλοί είναι οι αστρολόγοι και οι μάγοι, παρά οι λειτουργοί του υψίστου. Έχουν δε πιάσει όλα τα πόστα στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες, στα περιοδικά, εκτός των ιδιωτικών γραφείων που έχουν και περιμένουν οι "Χριστιανοί" στην ουρά για να βρουν παρηγοριά.
Αναζητάει τη χαρά του στα καρναβάλια και στα ξεφαντώματα που προσφέρει ο κόσμος για να διασκεδάσει τους λεγόμενους Χριστιανούς.
Είναι "Χριστιανοί", αλλά η εκκλησία δεν τους γεμίζει και δεν μπορεί να τους συγκρατήσει να μην πάνε να προσκυνήσουν το Βάαλ, ακολουθώντας τις διονυσιακές λειτουργίες;
Πόρνοι, σατανολάτρες, διαρρήκτες, ληστές και κάθε κοσμικός άνθρωπος που ζει στην αμαρτία είναι βαπτισμένος Χριστιανός και δεν ξεχνάνε και να επισκέπτονται την εκκλησία τους πότε-πότε, για να μην ξεχνιόμαστε.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ο Χριστιανός δε γεννιέται, αλλά γίνεται.
Δε μπορείς με την ταυτότητα και τα βαπτιστικά σου χαρτιά να είσαι Χριστιανός, έστω και αν ο κουμπάρος δεν παραλείπει κάθε Πάσχα να σου φέρνει μια λαμπάδα, ένα τσουρέκι και κάποιο αυγό.
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός καλεί κάθε άνθρωπο να γίνει Χριστιανός αληθινός.
"Εάν τις θέλη να έλθη οπίσω μου, ας απαρνηθή εαυτόν και ας σηκώση τον σταυρό αυτού και ας με ακολουθή" Ματθαίος στ: 24.
Η απόφαση να γίνεις Χριστιανός είναι μεγάλη και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα. Δε μπορείς όμως να πάρεις μια τέτοια μεγάλη απόφαση χωρίς να γνωρίζεις τι διδάσκει ο Χριστός και τι θα γίνει στη ζωή σου.
Γι' αυτό ο Κύριος, όταν έστειλε τους μαθητές Του για να κηρύξουν το Ευαγγέλιο, τους είπε: "Υπάγετε εις όλον τον κόσμον και κηρύξατε το Ευαγγέλιον εις όλην την κτίσην. Όστις πιστεύση και βαπτισθή θέλει σωθή. Όστις όμως απιστήσει, θέλει κατακριθή".
Ο κάθε άνθρωπος αφού ακούσει και καταλάβει τι διδάσκει ο Ιησούς Χριστός, αποφασίζει μόνος του αν πιστεύσει και αν θέλει να ακολουθήσει το Χριστό.
"Πώς λοιπόν θέλουσι επικαλεσθή εκείνον εις τον οποίον δεν επίστευσαν; Και πώς θέλουσι πιστεύσει εις εκείνον περί τον οποίον δεν ήκουσαν; Και πώς θέλουσιν ακούσει εάν δεν υπάρχει ο κηρύττων; Και πώς θέλουσι κηρύξει, εάν δεν αποσταλώσι;" Ρωμαίους ι: 14-15.

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό