01-portland_178 02-banner-new2-world 03-edafia

Δείτε

  1. Κηρύγματα Πάτρας
  2. Spots
  3. Web tv
  4. Προτεινόμενα

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πατώντας πάνω αριστερά στο διπλανό παράθυρο (στους αριθμούς δίπλα στον τίτλο) ανοίγει η λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο και επιλέγετε ποιό θέλετε να δείτε.


 


 

Το εδάφιο της ημέρας

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΡΕΤΟΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΙΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ

Παροιμίες λα 10

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

   

"Εν τη θλίψει μου έκραξα προς τον Κύριον και εισήκουσέ μου"
Ψαλμός ρκ'

Γεννήθηκα πριν σαράντα ένα χρόνια στα Μέγαρα Αττικής. Το τέταρτο κατα σειρά παιδί από τα έξι της οικογένειας.

Από μικρή γνώρισα μόνο την αρνητική πλευρά της ζωής. Με τη μητέρα μου άρρωστη από ψυχολογικά προβλήματα, τον πατέρα μου αλκοολικό και την φτώχεια, βρέθηκα νωρίς αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.

Προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει, όμως μάταια. Όλα είχαν αρχίσει στραβά στην ζωή μου, γιατί η οικογένειά μου ήταν γεμάτη προβλήματα.Όταν τελείωσα το δημοτικό σχολείο, μέσα μου μια φωνή μου έλεγε να φύγω μακριά. Όλα εκεί με έδιωχναν, δεν με κρατούσε τίποτα. Στα δεκατέσσερα, σε αρραβώνες της φίλης μου, γνώρισα τον σύζυγό μου Κώστα, που ήταν τότε ναυτικός, είκοσι τριών ετών. Γελαστός και καλοσυνάτος όπως ήταν, είπα πως κάτι μου χαμογέλασε στη ζωή. Παντρευτήκαμε και άρχισε ο αγώνας της βιοπάλης. Δεν είχαμε όμως θεμέλιο και όλα τα χτίζαμε πάνω στην άμμο. Ήρθε το πρώτο παιδί, το δεύτερο, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα. Ο εχθρός δεν μας άφηνε ήσυχους. Έτσι, ερχόταν σιγά σιγά ο χωρισμός. Όταν ήρθε το τρίτο παιδί, ο σύζυγός μου αποφάσισε να φύγει στα καράβια. Η απελπισία μου ήταν μεγάλη. Τότε ανέβηκα στην ταράτσα του σπιτιού μου και ζήτησα τον Κύριο με όλη μου την καρδιά. Είπα "Θεέ μου αν είσαι ζωντανός, κάνε κάτι, σώσε με, γιατί δεν μπορώ άλλο". Μετά από λίγο καιρό, μια γειτόνισσα, μου μίλησε για την αγάπη του Θεού, για το Ευαγγέλιο. Από το πρώτο βράδυ, ο Κύριος μου έδειξε τα μεγαλεία Του. Αναγεννήθηκα, άλλαξε η ζωή μου. Την πρώτη εβδομάδα, πίστεψε ο σύζυγός μου και βαπτίστηκε στο νερό. Αργότερα, βαπτίστηκα εγώ με την πεθερά μου. Ο Κύριος μας ευλόγησε πάρα πολύ, πνευματικά και υλικά και Τον ευχαριστώ. Μου χάρισε άλλα τρία παιδιά, μου χάρισε πολλά αδέλφια εν Χριστώ και μας πρόσθεσε στην αγία Του οικογένεια, την εκκλησία Του. Τώρα περιμένουμε ο Κύριος να μας ετοιμάσει και να έλθει να μας πάρει μαζί Του στον Ουρανό.Σοφία Σολδάτου

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό