01-portland_178 02-banner-new2-world 03-edafia

Δείτε

  1. Κηρύγματα Πάτρας
  2. Spots
  3. Web tv
  4. Προτεινόμενα

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πατώντας πάνω αριστερά στο διπλανό παράθυρο (στους αριθμούς δίπλα στον τίτλο) ανοίγει η λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο και επιλέγετε ποιό θέλετε να δείτε.


 


 

Το εδάφιο της ημέρας

ΜΗ ΚΑΥΧΑΣΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΟΝ ΗΜΕΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΥΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΗΜΕΡΑ

Παροιμίες κζ 1

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

   

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη σε μια ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια. Ο πατέρας μου αγαπούσε το Θεό και μας δίδασκε εμένα και τον αδελφό μου το Λόγο Του.
Από μικρός είχα επιμέλεια και αγάπη για τα πράγματα του Θεού και πήγαινα ανελλιπώς στην εκκλησία και μάλιστα προόδευα στην ψαλτική τέχνη.


Τα χρόνια πέρναγαν και οι κακές πολιτικές συγκυρίες μας ανάγκασαν να φύγουμε από την Πόλη. Μία όμως φανέρωση από το Θεό στον παππού μου, που ήταν ορθόδοξος, είχε μείνει στην καρδιά μου· ότι ο Θεός στους έσχατους καιρούς θα εγείρει στην Ελλάδα μία εκκλησία και μάλιστα την είχε προσδιορίσει ως την εκκλησία της Φιλαδελφείας που αναφέρει η Αποκάλυψη γ’8-10. Έχει μικρή δύναμη, φύλαξε το όνομα του Θεού και δεν αρνήθηκε το όνομά Του.
Όταν έγινα είκοσι ετών έφυγα για σπουδές στην Γαλλία. Εκεί γνώρισα σε βάθος την αμαρτία. Η ψυχή μου ήταν άδεια και δε γέμιζε ούτε με όλες τις απολαύσεις του κόσμου. Και έτσι είναι ο άνθρωπος μακριά από την αγάπη του Θεού· βασανίζεται και περιπλανιέται ώσπου να συναντήσει τον καλό Ποιμένα και να βρει ανάπαυση κοντά Του.
Ο πατέρας μου στην Ελλάδα πια, ψάχνοντας την αλήθεια και αναζητώντας την γνήσια εκκλησία που μας είχε μιλήσει ο παππούς, οδηγήθηκε από το Θεό στην οδό Ευπόλιδος όπου τότε στεγαζόταν η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής – το γραφείο του δικηγόρου του ήταν ακριβώς κάτω από αυτή την εκκλησία. Ανέβηκε με ενδοιασμούς και αμφιβολίες κατά πόσο αυτή ήταν η εκκλησία που του είχε μιλήσει ο πατέρας του. Ο Θεός όμως δεν θέλει ο άνθρωπος να μένει με ερωτηματικά στην καρδιά του και έτσι την ώρα της Τράπεζας του Κυρίου ο Θεός του μίλησε δια Πνεύματος Αγίου με το χάρισμα της προφητείας λέγοντας τα εξής : ‘‘ ιδού εγώ κατευθύνω την εκκλησία της Φιλαδελφείας, εγώ ετοιμάζω την εκκλησία μου στην Ελλάδα’’. Τότε έφυγε κάθε αμφιβολία από την καρδιά του ότι αυτή ήταν η γνήσια εκκλησία του Χριστού.
Το 1983 επέστρεψα από τη Γαλλία και αφού πέρασαν άλλα τέσσερα χρόνια στην αμαρτία, τα αδιέξοδα της ζωής με έκαναν να πλησιάσω σε Εκείνον που με αγάπησε προ καταβολής κόσμου και πλήρωσε για μένα στο σταυρό του Γολγοθά. Με απλότητα πήγα μέσα στο εργαστήρι του μαγαζιού μου και για πρώτη φορά γονάτισα σε Κείνον που επί 29 χρόνια με περίμενε και μακροθυμούσε για μένα. Είπα : ‘‘ Κύριε, σε όλη τη ζωή μου έκανα έτσι όπως με οδηγούσε η καρδιά μου, κουβαλώ ένα σωρό αμαρτίες και βάρη στην ψυχή μου, ήρθα να τα αφήσω όλα σε σένα για να με ξεκουράσεις ’’. Δεν πρόλαβα να τελειώσω και αισθάνθηκα αυτή τη γλυκιά παρουσία του Θεού που έλεγε πως με αγαπάει. Η καρδιά μου έσπασε και άρχισα να κλαίω γοερά. Όταν σηκώθηκα όμως αισθανόμουνα ότι είχε φύγει το βάρος της αμαρτίας. Ένα νέο ξεκίνημα άρχιζε μέσα στη ζωή μου, ένδοξο, λαμπρό και ασφαλές κοντά στο Σωτήρα μου και Λυτρωτή μου. Πήγα στην εκκλησία Του την αγία και άρχισα να διδάσκομαι το Λόγο της ζωής με την απόφαση σύντομα να βαπτισθώ στο νερό. Πριν ακόμα το κάνω ο Κύριος μου έδωσε το Πνεύμα Του το Άγιο για να μπορώ να σταθώ και να έχω καρποφορία στη ζωή μου.
Τέλος, ο Κύριος μου χάρισε μια ευλογημένη σύντροφο και συναγωνίστρια στο Χριστό και τρία κοριτσάκια. Όλοι μαζί περιμένουμε να έλθει ο Χριστός να μας παραλάβει στην αιώνια βασιλεία Του.

 

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό